Jognyilatkozat

A TopNet Magyarország Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A TopNet Magyarország Kft. weboldalainak tartalma és az oldalakon megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Minden ezekkel kapcsolatos jogot fenntartunk.

A TopNet Magyarország Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A TopNet Magyarország Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A TopNet Magyarország Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a TopNet Magyarország Kft. semmilyen garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai tartalmára, pontosságára, megbízhatóságára vonatkozóan.

A TopNet Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy elérhetőségüket megszüntesse. A TopNet Magyarország Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A TopNet Magyarország Kft. honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védjegy oltalom alatt álló névvel és/vagy logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

A TopNet Magyarország Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált tartalmakért, melyekhez a TopNet Magyarország Kft. weboldalai kapcsolódnak.

 A TopNet Magyarország Kft. nem garantálja sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, és nem zárja ki a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a TopNet Magyarország Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a TopNet Magyarország Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a TopNet Magyarország Kft. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a TopNet Magyarország Kft-t.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' (süti) azonosítóit naplózzuk. Ezeket az adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatásához, a honlap fejlesztéséhez tároljuk és dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.